2018 SCHEDULE

Thursday, November 1

10AM – 2PM

School Tours (Groups 1 and 2)

12PM – 5PM

School Tours (Groups 3 and 4)

10:30AM – 11AM

Sessions (3) – 90 min.

11AM – 12PM

LUNCH – on your own

12PM – 1PM

Sessions (3) – 60 min.

1:15PM – 2:15PM

Sessions (3) – 60 min.

2:30PM – 3:30PM

Sessions (3) – 60 min.

6PM – 8PM

Learning SCAPES Market Place GRAND OPENING

Friday, November 2

8AM

OPENING GENERAL SESSION

10:30AM – 11:30AM

Sessions (3) – 60 min.

10:30AM – 12PM

Sessions (3) – 90 min.

11:30AM – 1PM

LUNCH – Red Lacquer Room

1PM – 2PM

Sessions (3) – 60 min.

2:15PM – 3:15PM

Sessions (3) – 60 min.

3:30PM – 4:30PM

Sessions (3) – 60 min.

Friday, November 2

8AM

OPENING GENERAL SESSION

10:30AM – 11:30AM

Sessions (3) – 60 min.

10:30AM – 12PM

Sessions (3) – 90 min.

11:30AM – 1PM

LUNCH – Red Lacquer Room

1PM – 2PM

Sessions (3) – 60 min.

2:15PM – 3:15PM

Sessions (3) – 60 min.

3:30PM – 4:30PM

Sessions (3) – 60 min.

Saturday, November 3

8AM – 9AM

GENERAL SESSION

9:15AM – 10AM

Break in MarketPlace

10:15AM – 12:30PM

LE Solution Awards (mini-presentation)

10:15AM – 11:15AM

Sessions (6) – 60 min.

11:30AM- 12:30PM

Sessions (6) – 60 min.

12:30PM – 2PM

LUNCH – in MarketPlace

12:30PM – 2PM

Solution Provider Mini-Session

2:00PM – 3:00PM

LE Solution Awards (mini-presentation)

2:15PM – 3:15PM

Sessions (6) – 60 min.

3:30PM – 4:30PM

Sessions (6) – 60 min.

6PM – 7PM

LE Solutions Awards Reception

EVENING

Dinner – on your own

Saturday, November 3

8AM – 9AM

GENERAL SESSION

9:15AM – 10AM

Break in MarketPlace

10:15AM – 12:30PM

LE Solution Awards (mini-presentation)

10:15AM – 11:15AM

Sessions (6) – 60 min.

11:30AM- 12:30PM

Sessions (6) – 60 min.

12:30PM – 2PM

LUNCH – in MarketPlace

12:30PM – 2PM

Solution Provider Mini-Session

2:00PM – 3:00PM

LE Solution Awards (mini-presentation)

2:15PM – 3:15PM

Sessions (6) – 60 min.

3:30PM – 4:30PM

Sessions (6) – 60 min.

6PM – 7PM

LE Solutions Awards Reception

EVENING

Dinner – on your own

Sunday, November 4

9AM – 11:30AM

GENERAL SESSION – Closing Speaker